Weboldal címe
Weboldal alcíme
Köszöntő
Lorem ipsum

Kedves Látogató! 


„Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm,
mint valakit megtanítani valamire,
amit nem tud, és nagyobb jótétemény sem.”
​                                            (Móricz Zsigmond)​

Szeretettel üdvözlöm iskolánk honlapján.​

​Iskolánk – a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Szondi György Szakképző Iskolája- nemcsak Nógrád megye egyik legnagyobb szakképző intézménye, hanem az egyik legrégebbi is.

Az idén ünnepelte fennállásának a 138. évfordulóját. Ezzel a majdnem kétévszázados szakképzési múlttal magunk mögött igyekszünk ma is méltó követői lenni elődeinknek.

​Iskolánk nevelő- oktató munkájának a vezérlő elve a diákok feltétel nélküli szeretete és tisztelete. Célunk olyan szakmai értékek közvetítése, melyek segítségével a nálunk végzett diákok egyenlő eséllyel illeszkedhetnek be a munka világába, s mellyel hozzájárulhatunk a jövőbeli személyes boldogulásukhoz.  

Kötelességünknek érezzük diákjaink számára biztosítani a szakmai és kulcskompetencián alapuló modern szaktudást, mely alapján biztos megélhetést tudnak teremteni maguknak és családjuknak.​ Mindehhez igyekszünk inspiráló, tanulóbarát környezetet kialakítani, ahol mindenki jól érezheti magát. Számunkra fontos, hogy jó hangulatban és korszerű körülmények között végezzük munkánkat.

Bízom benne, hogy honlapunkon sok hasznos információt találnak intézményünkről, s kedvet kapnak, hogy személyesen is felkeressenek Bennünket.

Tanka Ágnes
tagintézmény-vezető